Sprut treningssenter er åpent, men med restriksjoner grunnet den pågående pandemien av covid-19. Gjør deg kjent med generelle smittevernråd før du tar i bruk senteret. Det viktigste er at du er frisk når du kommer på trening, holder god avstand til de andre som trener og er nøye med hygiene.


Velkommen til Sprut treningssenter!

Vi ligger sentralt til på Herøy i kjelleren på Herøy omsorgssenter. Her kan vi tilby kondisjonstrening og styrketrening i flotte lokaler med uslåelig utsikt. Treningssenteret er låst, og du må ha nøkkelkort for å bruke fasilitetene. Kortet er personlig og kan ikke lånes ut til andre. Hvis du mister kortet ditt koster det kr 50 for et nytt.

Åpningstid:
For tiden er åpningstidene noe redusert, se kundeportalen for nærmere informasjon. Merk også at senteret kan bli stengt på kort varsel.

Medlemsskap
For å bli medlem hos oss kan du melde deg inn på nett. Du kan da tegne et 12 måneders medlemskap, og signere med bank-ID for AvtaleGiro. Avtalen har 12 måneders bindingstid.

Klikk her for å bli medlem. Etter at du har inngått medlemskapet kan du neste virkedag hente ut nøkkelkortet ditt i skranken på rådhuset.

Ønsker du å kjøpe medlemskap som gjelder for en kortere periode kan dette gjøres på rådhuset. Vi tilbyr medlemskap i 6-måneder, 1 måned, og sommermedlemskap fra 20.juni - 20.august. Dette kan du betale med kort eller kontant i skranken på rådhuset, og du vil da få et nøkkelkort som virker i den perioden du har betalt for.

Ny app
Vi har tatt i bruk en app som heter Boost System. Denne kan du laste ned til din smarttelefon, og enkelt booke timer med. Første gang du bruker appen må du be om nytt passord, som du da får tilsendt på sms.

Oppsigelse av medlemsskap:
For å si opp medlemsskapet må du sende en e-post til post@heroy-no.kommune.no eller henvende deg i skranken på rådhuset.

Oppsigelsestiden er 1 måned, der det betales for resten av inneværende måned og neste måned.

Rådhuset er åpent fra 09:00 -14:00.

Har du spørsmål angående treningssenteret kan du kontakte frisklivskoordinator Julie på telefon 482 23 800 eller e-post julie.jespersen@heroy-no.kommune.no

Besøksadresse:
Karolineveien 50,
8850 Herøy

Priser

1 år 3150 kr. eller 260 kr. i måneden
1/2 år 2050 kr.
1 måned 400 kr.

Ungdom under 20 år gis 50 prosent rabatt.