Velkommen til Sprut treningssenter!

Vi ligger sentralt til på Herøy i kjelleren på Herøy omsorgssenter. Her kan vi tilby kondisjonstrening og styrketrening i flotte lokaler med uslåelig utsikt. Treningssenteret er ubetjent låst, og du må aktivt medlemskap og booke time på appen "Boost" for å trene. Appen brukes også til å registrere oppmøte og åpne døra. 

Åpningstid:
Treningssenteret er åpent alle dager fra kl. 06.30 til 22.00, med unntak av enkelte helligdager.

Medlemsskap
For å bli medlem hos oss kan du melde deg inn på nett. Du kan da tegne et 12 måneders medlemskap, og signere med bank-ID for AvtaleGiro. Avtalen har 12 måneders bindingstid, og fortsetter til den sies opp.

Vi tilbyr også medlemskap for kortere perioder, seks måneder, en måned, en uke og sommermedlemskap fra 20. juni - 20.august. Dette kan du betale med Vipps eller kort og kontanter i skranken på rådhuset, og du vil da få aktivert medlemskap i Boost-appen. Er du under 18 år du møte opp på rådhuset og ha med foresatte.

Klikk her for å bli medlem. Dersom du får problemer kan du henvende deg til kommunens servicekontor på tlf. 75068000 eller e-post post@heroy-no.kommune.no.

Priser
De som er under 20 år får halv pris på alle abonnement.

Oppsigelse av medlemsskap:
For å si opp medlemsskapet må du sende en e-post til post@heroy-no.kommune.no eller henvende deg i skranken på rådhuset. Oppsigelsestiden er en (1) måned, der det betales for resten av inneværende måned og neste måned.

Egen app
Vi har tatt i bruk en app som heter Boost System som du kan laste ned på App Store eller Google Play. Første gang du bruker appen må du be om nytt passord, som du får tilsendt på sms. Denne appen benyttes til å åpne døra når du har aktivt medlemsskap.

Har du spørsmål angående treningssenteret kan du kontakte kommunens servicekontor i åpningstiden på telefon 75068000 eller e-post post@heroy-no.kommune.no.

Besøksadresse:
Karolineveien 50
8850 Herøy