Sprut treningssenter er et ubemannet treningssenter, og er midlertidig stengt fordi det er vanskelig å følge bransjestandarden for smittevern. I den er det krav om mulighet for smittesporing, jevnlig tilsyn av de som trener, avstand mellom brukere av senteret og ekstra renhold og hygiene.

Treningssenteret brukes også av pasienter som trenger nødvendig fysioterapibehandling og som er i høyrisikogruppen for Covid-19.


Velkommen til Sprut treningssenter!

Vi ligger sentralt til på Herøy i kjelleren på Herøy omsorgssenter. Her kan vi tilby kondisjonstrening og styrketrening i flotte lokaler med uslåelig utsikt. Treningssenteret er låst, og du må ha nøkkelkort for å bruke fasilitetene. Kortet er personlig og kan ikke lånes ut til andre. Hvis du mister kortet ditt koster det kr 50 for et nytt.

Åpningstid: kl.07:00 - 22:00

Medlemsskap

For å bli medlem hos oss kan du melde deg inn på nett. Du kan da tegne et 12 måneders medlemskap, og signere med bank-ID for AvtaleGiro. Avtalen har 12 måneders bindingstid.

Klikk her:  for å bli medlem. Etter at du har inngått medlemskapet kan du neste virkedag hente ut nøkkelkortet ditt i skranken på rådhuset.

Ønsker du å kjøpe medlemskap som gjelder for en kortere periode kan dette gjøres på rådhuset. Vi tilbyr medlemskap i 6-måneder, 1 måned, og sommermedlemskap fra 20.juni - 20.august. Dette kan du betale med kort eller kontant i skranken på rådhuset, og du vil da få et nøkkelkort som virker i den perioden du har betalt for.

Ny app
Vi har tatt i bruk en app som heter Boost System. Denne kan du laste ned til din smarttelefon, og enkelt booke timer med. Første gang du bruker appen må du be om nytt passord, som du da får tilsendt på sms.

Oppsigelse av medlemsskap:
For å si opp medlemsskapet må du sende en e-post til mari.haave.dvergsdal@heroy-no.kommune.no eller henvende deg i skranken på rådhuset.

Oppsigelsestiden er 1 måned, der det betales for resten av inneværende måned og neste måned.

Rådhuset er åpent fra 09:00 -14:00.

Har du spørsmål angående treningssenteret kan du kontakte frisklivskoordinator Mari på telefon 48223800 eller e-post mari.haave.dvergsdal@heroy-no.kommune.no

Besøksadresse:
Karolineveien 50,
8850 Herøy

Priser